OVER ONS
OVER ONS


Ons Verhaal
Voor kwalitatief schilderwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Zaakvoerder Esteban koos op 14-jarige leeftijd al voor het schildersvak en behaalde 4 jaar later vlekkenloos zijn diploma “Schilder-decorateur” op dé schilderschool van het land, nl. EDUGO campus Glorieux. Om hem nog meer te verdiepen in allerhande interieurs en stijlen volgde hij na zijn middelbare schoolloopbaan nog een jaar interieurvormgeving. Vervolgens, na drie jaar op de arbeidsmarkt bij een en dezelfde werkgever werd het tijd om een droom waar te maken. Op 1 juli 2015 werd “Schilderwerken Esteban” werkelijkheid.
Doelbewust koos Esteban op 21-jarige leeftijd -bij de opstart in 2015- al om uitsluitend kwalitatief-hoogstaand werk af te leveren. Enkel de degelijkste producten die de schildersmarkt te bieden heeft worden door Esteban verwerkt, dit samen met zijn oog voor detail maakten het vanzelfsprekend dat hij gespecialiseerd is in particuliere schilderwerk met een hoge afwerkingsgraad. Het is dan niet verbazingwekkend dat de vraag naar zijn vakmanschap sneller groeide dan het werk dat hij kon verzetten.
In januari 2016 werd het tijd om wat helpende handen aan te werven. Brian, ondertussen een vaste waarde binnen ons bedrijf was en is nog steeds onze (eerste) vaste werknemer. Daardoor werd het mogelijk om grotere werken effecient en binnen een schappelijke tijdspanne op te leveren.
Het was bijna vanzelfsprekend dat ook architecten het vakmanschap van Esteban en zijn team ontdekten. De mond-aan-mondreclame zorgde ervoor dat Esteban zijn creativiteit de vrije loop kon laten en de meest mooie kleurencombinaties met ambachtelijke technieken kon combineren. Met alle gevolgen van dien, in 2018 won Esteban Van den Berghe de Decoratie-awards. Hij behaalde de 1e plaats in de categorie gevelafwerking, door het omtoveren van een eeuwenoude gevel van “spookhuis” naar “droomhuis”.
In 2019 gebeurde iets wat zelfs Esteban niet had kunnen dromen. We werden gecontacteerd door de school waar Esteban destijds schoolliep, op het einde van het schooljaar 2019 was Esteban Van den Berghe jurylid voor de laatstejaars van de opleiding schilder-decorateur. Zij mochten hun eindwerk bij hem verdedigen.
Op heden is het nog steeds gebruikelijk dat sommige grote namen zoals oa bosspaints foto’s van Esteban’s realisaties gebruiken om hun producten te promoten.

ESTEBAN VAN DEN BERGHE

Zaakvoerder

Esteban Van den Berghe op het podium van de decoratie-awards 2018 tijdens het in ontvangst nemen van een van zijn prijzen.

VAN "IN EEN HUIS" TOT "THUISKOMEN"

Via een kennismakend gesprek leren we elkaar beter kennen, zo maken we voor u een offerte op maat. We luisteren naar uw ideeën en wensen, vrijblijvend en waar nodig vullen wij aan. We zorgen ervoor dat iedere woning uniek is. Met kleine details maken we het verschil van “in een huis komen” tot “thuis komen”.
We overwegen het esthetische altijd met het praktische, iedere ruimte in de woning alsook ieder materiaal heeft een aangepaste behandeling nodig. Het is voor ons niet alleen belangrijk dat u tevreden bent, maar vooral ook tevreden blijft. Het is altijd leuk om terug te mogen komen, niet te moeten terugkomen. Nazorg is dan ook een onderdeel van de service welke wij u bieden. U hebt een vlekje, schending of pech gehad, dan komen wij graag persoonlijk retoucheren of herstellen. Doordat we streven naar perfectie is voor ons ieder opgeleverd werk als een kunstwerk, uniek, met passie volbracht en met trots opgeleverd.